петак, 28. април 2017.

Teta Violeta PELENE

Zdravo drugari!

Pelene. Bitna stavka kućnog budžeta, a i osnovne nege vašeg naslednika/ice. Ovaj post pišem isključivo zato što su u mnogim blogovima zastuljene jedna ili dve marke, i to su uglavnom one reklamirane do besvesti pelene..pa su uspele i do blogova da stignu. Ako su. To im pos’o. Elem, mene nisu oduševile. A nije da nisam isprobavala, ama sve marke u skoro svim uzrastima.
Mene su oduševile Teta Violeta Double care pelene. Bukvalno oduševile. Imaju  elastični struk na pelenama i prilagodljive, elastične trake. Ravnomerno upijaju. Značajna mi je dupla nega - premium pelena i vlažne maramice kao poklon u svakom pakovanju.

Šta kaže Teta Violeta?
Teta Violeta je osmislila i dizajnirala Double care prema stvarnim potrebama djeteta. Elastične trake velike rastezljivosti izvrsno se prilagođavaju građi djeteta, a kroz odličan distributivni sloj omogućena je podjednaka distribucija tekućine na sve dijelove pelene. Brzo upijanje iznimno je važna osobina pelene za sve, ali osobito za bebe u pokretu. Kod novih Double Care pelena posebna pažnja se posvetila prozračnosti materijala od kojih su napravljene, tankoći i izuzetnoj mekoći pelene.
Double Care upijaju 80 ml tekućine za svega 19 do 23 sekunde, što je ocjenom EDANA testa svrstano u klasu A svjetske klasifikacije. Distributivni sloj nalazi se duž cijele pelene i ravnomjerno raspoređuje tekućinu na sve dijelove i ova jedinstvena tehnologija upijanja omogućava suhoću površinskog sloja pelene, koja osigurava suhoću bebine kože.
Double Care su ultratanke, superupijajuće pelene sa elastičnim trakama za zatvaranje i elastičnim strukom, koje bebi omogućuju udobnost“

Verujte mi da je baš sve kao što piše!

U svakom jumbo pakovanju se nalaze vlažne maramice s bademovim mlekom. Nežne su i vlažne sasvim dovoljno. Predviđene su za negu osetljive kože s bademovim mlekom koje njeguje i nežno čisti, a sasvim odlično.Kod veličine 6 umesto vlažnih maramica nalazi se toalet papir za decu koji je predivnog mirisa😅 i moja Ciklama ga obožava, dozvoljeno je bacati ga u wc šolju. Specijalno razvijena formulacija sa ekstraktom nevena temeljno uklanja nečistoće. Nežan je i umirujuć. Ne sadrži alkohol, antialergen je i dermatološki testiran.

Što se cene tiče, ja sam ih kupovala na sniženju, vrlo su isplative. 
Računica kaže:
Ako računam veličinu 4, jer se moje dete najduže zadržalo na njoj, to ovako izgleda: 1569din/60pelena=26,15din/pelena. Ali pošto sam kupovala na popustu: 1324din/60pelena=22,06 din/pelena
Bitno da napomenem da veličine 1, 2 i 3 imaju manju cenu a više pelena, te su tada još isplativije i to znatno više od ostalih na tržištu, a u „A“ klasi. Recimo veličina 2: van sniženja:1265din/64pelene=19,76din/pelena. Na sniženju: 1079din/64pelene=16,85 din/pelena. Uvek su u nekoj većoj radnji na sniženju, uvek!

Ako ovoj računici dodate i poklon vlažne maramice / vlažni toalet papir, odmah uočavate značajan plus u vašem novčaniku, bez ikakve bojazni o kvalitetu onoga što kupujete.

Jedina zamerka je ta što se u Srbiji, jako teško nalazi veličina 1 i zbog toga molim ovu kompaniju da reaguje, možda i da taj prvi paket poklanja, jer vrede, a mame su slabo upoznate sa njihovim kvalitetom! Mame su ih videle u rafovima, ali se retko odlučuju da ih kupe, jer su im nametnuti drugi brendovi, kao nenadmašni, a zaista ih je teta Violeta nadmašila💪.


Probajte ove pelene, ako već niste. Vrede, verujte. Ako jeste, kakvi su vam utici?

1 коментар:

  1. Super sto si podelila svoje misljenje o ovim pelenama. Takodje sam na svom blogu kao i za stranicu Najbolja mama na svetu pisala o mojim iskustvima sa pelena.a Probali smo ove pelene tj.koristimo ih i zadovoljni smo. Pogledaj nasa iskustva sa jos nekim pelenama. Pozdrav
    http://www.najboljamamanasvetu.com/mame_pisu_post/da-li-su-reklame-korisne/
    http://milanasweetlife.blogspot.rs/2016/12/bambo-eko-pelene.html
    nadam se da mozes da otvoris linkove

    ОдговориИзбриши